Bart

Mijn naam is Bart Diekema, al mijn hele leven tekende ik al kleinere werkjes van tatoeage´s , echt serieus tekenen begon op mijn 15e jaar. Na jaren gewerkt te hebben bij verschillende werkgevers, was het toch duidelijk dat ik mijn eigen weg moest inslaan, en zo is mijn loopbaan begonnen, ik ben uiteindelijk onder de vleugels gekomen bij een ervaren artiest, dit was in 2003.

Hij heeft mij voor vele valkuilen weten te behoeden, lang heb ik met hem mee moeten lopen om alle ins en outs te leren kennen op het vakgebied Tatoeëren. De meeste mensen die mij kennen weten dat ik alleen voor kwaliteit ga, en niet voor de snelle cash. Wil je snel een tattoo dan moet je niet bij mij zijn.
Tatoeëerders vind je tegenwoordig bijna op elke hoek van de straat, Artiesten zijn er maar weinig, Veel mensen gaan op zoek naar prijs, en vergeten ze het stukje kunstzinnige en kwaliteit in een tattoo, je loopt er toch wel je hele leven mee.

Mijn kwaliteiten heeft door de jaren heen zeer sterk toegenomen in diverse stijlen, waaronder Japans- Portretten – Black&Grey – Freestyle – Maori-Polynesisch – 3D werk – lettering en natuurlijk al je eigen ideeën werk ik graag voor je uit.

Wij werken alleen op afspraak, en zijn in het bezit van vergunning GGD en van ministerie van gezondheid en werken alleen volgens richtlijnen LCHV. Ben jij op zoek naar een tattoo waar bij je inspiratie mist, Ik schets het graag ter plekke voor je uit! Je bent bij mij op het juiste adres, ik heb 17 jaar ervaring en werk full time als Tattoo Artiest / Tekenaar. Ik werk samen met meerdere artiesten en kunnen vrijwel elk design voor jou maken. Heb ik je interesse gewekt? Ik nodig je graag uit bij mij in de studio.

Vriendelijke groet Bart.

Samantha-Anne

Mijn naam is ‘’Samantha-Anne Manshanden’’ 24 jaar.
Begin 2019 ben ik de prachtige winkel binnen gestapt op de kerkstraat 8 in Nieuwe Pekela, samen met Bart ben ik begonnen aan een zeer uitdagende baan, waar ik mijn creativiteit en passie mag tonen naar de klanten.
Tekenen doe ik erg graag, waardoor ik op zoek ben gegaan waar mijn hart ligt. Ik heb zelf best veel tatoeages en had bij mij 1e tattoo meteen al zoiets misschien is dit het wel voor mij.. Na lang te hebben nagedacht over hoe iets van het begin aan te pakken, ben ik bij verschillende artiesten vragen gaan stellen over hoe en wat. Helaas kwam er nooit een antwoord, totdat ik eens bij Bart in de winkel kwam. Bart was geduldig en gaf mij een kans om te mogen tekenen. Na een geruime periode heeft Bart mij een baan aangeboden waar ik ZEER TROTS OP BEN.
Ik ben aanwezig in de winkel van donderdag tot zaterdag op de normale opening ’s tijden. Mijn kwaliteiten en tattoo kunsten werk ik hard aan, ik ben natuurlijk een leerling, maar ik ben wel de leerling van Bart.
Ik kijk uit naar de toekomst, en natuurlijk al jullie creatieve opdrachten, ik help je graag met een intake voor jouw nieuwe tattoo, ook voor laserbehandelingen (Tattoo Verwijderen) kun je bij mij terecht.
Graag zie ik je in de winkel.

Liefs Samantha-Anne.

Contact

Call Now Button