Bart

Mijn naam is Bart Diekema, al mijn hele leven tekende ik al kleinere werkjes van tatoeage´s , echt serieus tekenen begon op mijn 15e jaar. Na jaren gewerkt te hebben bij verschillende werkgevers, was het toch duidelijk dat ik mijn eigen weg moest inslaan, en zo is mijn loopbaan begonnen, ik ben uiteindelijk onder de vleugels gekomen bij een ervaren artiest, dit was in 2003.

Hij heeft mij voor vele valkuilen weten te behoeden, lang heb ik met hem mee moeten lopen om alle ins en outs te leren kennen op het vakgebied Tatoeëren. De meeste mensen die mij kennen weten dat ik alleen voor kwaliteit ga, en niet voor de snelle cash. Wil je snel een tattoo dan moet je niet bij mij zijn.
Tatoeëerders vind je tegenwoordig bijna op elke hoek van de straat, Artiesten zijn er maar weinig, Veel mensen gaan op zoek naar prijs, en vergeten ze het stukje kunstzinnige en kwaliteit in een tattoo, je loopt er toch wel je hele leven mee.

Mijn kwaliteiten heeft door de jaren heen zeer sterk toegenomen in diverse stijlen, waaronder Japans- Portretten – Black&Grey – Freestyle – Maori-Polynesisch – 3D werk – lettering en natuurlijk al je eigen ideeën werk ik graag voor je uit.

Wij werken alleen op afspraak, en zijn in het bezit van vergunning GGD en van ministerie van gezondheid en werken alleen volgens richtlijnen LCHV. Ben jij op zoek naar een tattoo waar bij je inspiratie mist, Ik schets het graag ter plekke voor je uit! Je bent bij mij op het juiste adres, ik heb 17 jaar ervaring en werk full time als Tattoo Artiest / Tekenaar. Ik werk samen met meerdere artiesten en kunnen vrijwel elk design voor jou maken. Heb ik je interesse gewekt? Ik nodig je graag uit bij mij in de studio.

Vriendelijke groet Bart.

Contact

Call Now Button